Sociedad

"És possible que ens trobem amb JxCat en el futur perquè no ens hem barallat"

El portaveu del Partit Demòcrata, Marc Solsona, apunta a l'Aquí Cuní que "potser ningú es pensava que voldríem continuar i mantenir perfil propi i això s'ha de posar en valor"

ENTREVISTA Marc Solsona (portaveu PDeCat) "És possible que ens trobem amb JxCat en el futur perquè no ens hem barallat"

ENTREVISTA Marc Solsona (portaveu PDeCat) "És possible que ens trobem amb JxCat en el futur perquè no ens hem barallat"

18:19

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1598945150089/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

El portaveu del Partit Democràta, Marc Solsona, ha afirmat a l’Aquí Cuní que “és possible que ens trobem amb JxCat en el futur perquè no ens hem barallat, no ens hem entès organitzativament per confluir en un sol partit. No participarem en aquest clima bèl·lic perquè no l'entenem així. Hi ha gent que ha decidit lliurament donar-se de baixa però també tenim gent que fa l'aposta del Partit Demòcrata perquè creu que és el seu referent”

Solsona ha explicat que Artur Mas “a dia d’avui” és associat del PDeCat i ha indicat que “cadascú ha de sentir on se sen més còmode. És normal que no es pugui estar als dos llocs a la vegada. Nosaltres som quelcom més que unes sigles. Hi ha un llegat que hem de preservar. La decisió de marxar tothom cap a JxCat és una dissolució i no la podem acceptar. Creiem en el nostre projecte polític”

Marc Solsona ha defugit la confrontació en tot moment: “No parlaria de lleialtat. Tothom ha de fer el que cregui que ha de fer. Hem de respectat les decisions del tots els nostres associats”

Eduardo Navarro

Eduardo Navarro

Licenciado en Periodismo por la UAB, donde ha sido profesor asociado. En la Cadena SER desde 1990. Ha...

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00