Sociedad

Madrenas, disposada a una moratòria "selectiva" de lloguers turístics

L'habitatge és un dels elements que estan pactant amb JxCAT i ERC pel nou pla de govern, que volen tenir d'aquí un o dos mesos

Cartell contra els pisos turístics a la Rambla de Girona / ACN

Girona

L’alcaldessa de Girona s’obre a fer una moratòria selectiva de lloguers turístics a alguns carrers de la ciutat. En una entrevista a Ràdio Girona, Marta Madrenas ho defensa si s’acota a punts concrets. És un dels elements que estan pactant amb Esquerra pel nou pla de govern que volen tenir d’aquí un o dos mesos.

Madrenas diu que ja estaven treballant en prendre algunes mesures sobre pisos turístics. Ara, que habitatge és una cartera que gestionarà Esquerra, busquen l’acord entre els dos partits anant al detall. L’alcaldessa explica que si enlloc de marcar barris sencers es fa per carrers l’acord serà fàcil.

Marta Madrenas, alcaldessa de Girona

09:39

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1599063145175/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Aquest és un dels punts del nou pla de govern que l’alcaldessa admet que s’adaptarà al nou soci i a la nova realitat de la ciutat després del Coronavirus, on augura canvis i conseqüències a mig termini.

Pel què fa la resta de l’oposició, de qui necessita com a mínim una abstenció per aprovar propostes, Madrenas els proposa “posar el comptador a zero” en les seves disputes per arribar a un acord.

Jordi Altesa Cabanas

Jordi Altesa Cabanas

Editor del programa Soroll en Ràdio Girona. Periodista y criminólogo.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00