Sociedad

Els Museus Dalí mantenen la data de tancament però no és irrevocable

La Fundació creu que és una "bona notícia" haver allargat la temporada tres setmanes més del previst

El quadre amb la directora del Museu, Montse Aguer / Lourdes Casademont (ACN)

Figueres

En declaracions a l’Aquí Cuní de SER CATALUNYA, la directora dels Museus Dalí ha venut com a bona notícia la data de tancament del 4 d’octubre perquè va més enllà de la previsió inicial, que era tancar el diumenge de la setmana que ve.

Montse Aguer ha explicat que estan fent equilibris entre la salut econòmica de la Fundació i la de la resta de l’Alt Empordà, on són una font de visitants. Per això, Aguer ha insistit en el concepte de “flexibilitat” en les dates de tancament.

ENTREVISTA Montse Aguer (directora Museus Dalí) "S'ha anunciat una nova data de tancament però amb flexibilitat. Estudiarem els fluxos turístics i com evoluciona la pandèmia"

09:45

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1599041030256/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Aguer ha explicat que les mesures per la Covid fan que, dels 5.000 visitants que podien passar un dia normal pel museu de Figueres, ara en siguin un miler. La Fundació calculava que aquest any perdrien 4 millions d’euros però ara ja temen que han fet curt.

Jordi Altesa Cabanas

Jordi Altesa Cabanas

Editor del programa Soroll en Ràdio Girona. Periodista y criminólogo.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00