Sociedad

Salvador Illa: "Estudiem mecanismes pels pares que s'hagin de quedar amb el fill tot i ser negatiu de COVID19"

El ministre de Sanitat, a l'Aquí Cuní també ha instat Esquerra Republicana a aprovar els pressupostos de l'Estat

ENTREVISTA Salvador Illa (ministre Sanitat) "Estem estudiant mecanismes pels progenitors que s’hagin de quedar amb el seu fill tot i ser negatiu de COVID19”

ENTREVISTA Salvador Illa (ministre Sanitat) "Estem estudiant mecanismes pels progenitors que s’hagin de quedar amb el seu fill tot i ser negatiu de COVID19”

34:19

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1599116431959/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

El ministre de Sanitat, Salvador Illa, ha assegurat que estan estudiant diferents opcions per les famílies que hagin de cuidar el seu fill a casa tot i no estar contagiat de coronavirus. Ho ha afirmat en una entrevista a ‘Aquí, amb Josep Cuní’ de Ser Catalunya i després que el mateix vicepresident Pablo Iglesias ho anunciés ahir a la tarda. En un primer moment, només es contemplava una baixa laboral pels pares i mares amb fills contagiats, però ara s’estudia ampliar aquest horitzó. El ministre ha remarcat que s’anunciarà la decisió abans de començar l’escola.

Salvador Illa també ha demanat a Esquerra Republicana de Catalunya que tiri endavant els pressupostos generals de l’Estat. Avui es reuneixen el president Pedro Sánchez i Gabriel Rufián, i el ministre ha instat al líder republicà a tenir un esperit constructiu per aportar propostes als comptes. Salvador Illa ha remarcat que els pressupostos s’haurien d’aprovar amb la mateixa majoria del debat d’investidura.

Preguntat per si caldria confinar la ciutat de Madrid, el ministre Illa ha afirmat en l’entrevista a Ser Catalunya que ara mateix aquesta opció no és necessària. Ha remarcat que la situació no és comparable amb la del mes de març, ja que no hi ha pressió hospitalària.

El ministre Illa també ha fet referència a la situació política catalana. Ha assegurat que si la taula de diàleg no s’ha reunit, no és perquè el govern espanyol no hagi volgut i que seria convenient que les eleccions fossin com més aviat millor.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00