Martes, 29 de Septiembre de 2020

Otras localidades

Cultura

L'activitat cultural torna al Teatre Calderón d'Alcoi després de sis mesos tancat pel coronavirus

El regidor de Cultura anuncia que el 19 de setembre s'inaugura la temporada al Calderón

Raül Llopis avança en Tragaluz les exposicions i activitats que es desenvoluparan els propers mesos a la ciutat

En pocs dies es complirà mig any des que el Teatre Calderón d’Alcoi–i tots els espais culturals de la ciutat- van haver de tancar per la declaració de l’estat d’alarma pel coronavirus. Sis mesos després, la major sala cultura de la ciutat tornarà a obrir les seus portes per abraçar, de nou, diferents propostes culturals.

Raül Llopis, regidor de Cultura, ha explicat en Tragaluz que el 19 de setembre començarà la programació al teatre amb novetats. Entre d’elles, com ha explicat, no s’editarà el programa de mà amb totes les activitats previstes per als propers mesos. El fullet es substituirà pels anuncis a la web del propi teatre o en ticketalcoi.com.

El regidor, en l’entrevista en Tragaluz, també ha anunciat l’obertura el 18 de setembre de dos exposicions a l’IVAM CADA Alcoi mentre que en octubre arrancarà un nou cicle expositiu als espais del Centre Ovidi Montllor, Centre Cultural i Llotja de Sant Jordi.

Un balanç de com está anant el cicle Viu l’estiu, l’evolució del projecte Industri.art o la recta final per a presentar textos als Premi de Teatre Pep Cortés i Premi de Novel·la Isabel-Clara Simó també han conjugat en l’entrevista amb que hem encetat una nova temporada en Tragaluz.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Cadena SER

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad

Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?