Martes, 22 de Septiembre de 2020

Otras localidades

3 anys de procés judicial secret a Agissa

Les acusacions denuncien que encara no han pogut tenir accés a la investigació de les suposades irregularitats comeses pels socis de la part privada

La seu d'AGISSA al carrer Ciutadans.

La seu d'AGISSA al carrer Ciutadans. / ACN

La CUP, que va ser qui va portar el cas als tribunals, ha denunciat a Ràdio Girona que des de fa tres anys que no tenen accés a la investigació.

L’advocada Montserrat Vinyets ha assegurat que s’han assabentat a través dels mitjans de comunicació, de la resolució de la Fiscalia del Tribunal Suprem, que diu que Carles Puigdemont no va prevaricar quan va decidir comprar el fons d’art Santos Torroella amb els diners procedents del cànon de l’aigua.

El cas Aigües de Girona ha portat a declarar al jutjat els responsables de la part privada de l’empresa que gestionava Aigües de Girona i altres càrrecs municipals. Ara, per ordre judicial, la gestió és en mans dels tres ajuntaments: Girona, Salt i Sarrià.

En el mateix escrit que el fiscal del Tribunal Suprem que diu que Carles Puigdemont no va prevaricar ni va malversar diners públics, diu que s’ha de continuar investigant tota la resta.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Cadena SER

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad

Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?