Soroll GironaSoroll Girona
Ocio y cultura

3 anys de procés judicial secret a Agissa

Les acusacions denuncien que encara no han pogut tenir accés a la investigació de les suposades irregularitats comeses pels socis de la part privada

La seu d'AGISSA al carrer Ciutadans. / ACN

Girona

La CUP, que va ser qui va portar el cas als tribunals, ha denunciat a Ràdio Girona que des de fa tres anys que no tenen accés a la investigació.

L’advocada Montserrat Vinyets ha assegurat que s’han assabentat a través dels mitjans de comunicació, de la resolució de la Fiscalia del Tribunal Suprem, que diu que Carles Puigdemont no va prevaricar quan va decidir comprar el fons d’art Santos Torroella amb els diners procedents del cànon de l’aigua.

Montserrat Vinyets, advocada de la CUP en el cas Agissa

03:29

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1599198065264/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

El cas Aigües de Girona ha portat a declarar al jutjat els responsables de la part privada de l’empresa que gestionava Aigües de Girona i altres càrrecs municipals. Ara, per ordre judicial, la gestió és en mans dels tres ajuntaments: Girona, Salt i Sarrià.

En el mateix escrit que el fiscal del Tribunal Suprem que diu que Carles Puigdemont no va prevaricar ni va malversar diners públics, diu que s’ha de continuar investigant tota la resta.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00