Hora 14 la Vall d'AlbaidaHora 14 la Vall d'Albaida
Actualidad
Coronavirus Covid-19

Més de 250 casos de covid-19 a La Vall d'Albaida

Apareix a la llista per primera vegada la localitat de Montitxelvo

Imatge recurs de l'Ajuntament / Ajuntament de Montitxelvo

Ontinyent

Els casos de covid-19, lluny de remetre continuen creixent a la comarca. Eixa és la trista realitat que La Vall d'Albaida ha pogut comprovar en l'última actualització oficial feta per Conselleria de Sanitat.

Dels 178 casos oficials que hi havia el passat dimarts s'han convertit en 257 en la d'aquest mateix migdia, unes xifres que, com sol passar, podrien ser inferiors a les reals per les proves PCR que estan realitzant-se i per uns resultats que a vegades es fan esperar.

La localitat més afectada continua sent la capital, Ontinyent, amb 120 casos, però no quant a taxa per habitant, ja que Benigànim ja ha augmentat fins a arribar als 96 casos, una taxade quasi 1.500 casos cada 100.000 habitants.

Albaida ha tornat a experimentar un creixement, pujant fins als 8 casos mentre que Aielo augmenta als 4 i a la llista apareix per primera vegada des de l'inici de la pandèmia la localitat de Montitxelvo. La bona noticia continua sent els 0 positius de L'Olleria, la segona localitat més gran de la comarca.

La resta de casos son a Agullent (2), Alfarrasí (2), Bellús (3 oficials, però l'alcaldessa va dir 4 a Ràdio Ontinyent), Benicolet (2), Bocairent (1), Castelló de Rugat (4), Llutxent (2), Montaverner (1), Pinet (1, però l'alcalde va explicar que ja no vivia al municipi), Pobla del Duc (3), Quatretonda (2) i Ràfol de Salem (4),

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00