Sociedad

Una trama policial que es quedava marihuana intervinguda i es repartia beneficis amb el traficant

El suposat líder era caporal dels Mossos i feia vuit anys que s'hi dedicava i va ser denunciat per un altre traficant

Un dels detinguts que el jutge ha enviat a presó / Agències

Santa Coloma de Farners

Ho avança SER Catalunya. Els tres mossos empresonats per traficar presumptament amb marihuana es quedaven part de la droga intervinguda. D'una venda s’haurien repartit 7.200€ entre el traficant i ells.

El suposat líder era caporal dels Mossos i era ell qui feia vuit anys que s'hi dedicava fins al punt que va ser denunciat per un altre traficant. D’aquí va arrancar el cas.

Des del 2012, que suposadament que liderava una trama que es quedava la droga intervinguda i la posaven en bosses sense numerar per enganyar el jutge i la unitat d’investigació. Els tres agents detinguts ho haurien seguit fent fins fa literalment tres dies, quan haurien retirat unes plantes amb un furgó de paisà.

Segons les diligències prèvies, no hi havia cap control de la marihuana a comissaria. De fet, un dels agents era el que hauria fet de llançadora i distribuïa les plantes a través d'un traficant, de qui tenien les claus de casa seva, on sabien que tenia un cultiu.

Els investigadors de la Divisió d'Afers Interns dels Mossos els van punxar el telèfon i també els van col·locar micròfons al cotxe. D’aquestes converses es desprenen tàctiques sobre com havien d'enganyar al seu superior, o sobre com es repartien presumptament els diners.

Tots ells també haurien consultat expedients i informació de persones que no estaven investigant.

Els tres mossos, davant de les preguntes de la defensa, han volgut destacar el seu arrelament, però no ha sigut prou per convèncer el jutge, que aquest divendres els ha enviat a presó sense fiança -diu- per evitar no destrueixin proves o intentin convèncer testimonis perquè declarin a favor.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00