Martes, 22 de Septiembre de 2020

Otras localidades

Un estiu "nefast"

La Federació d'Hostaleria de les Comarques de Girona assenyala que bona part dels hotels donaran per tancada la temporada després de la Diada

Unas personas toman café en una terraza de L'Escala

Unas personas toman café en una terraza de L'Escala / David Borrat (EFE)

La Federació d'Hostaleria de les Comarques de Girona assegura que l'estiu ha sigut nefast i que bona part dels hotels donaran per acabada la temporada després de la diada.

En una imatge molt gràfica del que han estat les conseqüències de la Covid 19 al sector, el president de la Federació diu que hi ha hagut moments en què als establiements hi havia més personal que clients.

A la Costa Brava aquest estiu més de la meitat dels hotels han estat tancats... i els que han obert no han passat del 40 per cent d'ocupació en els millors dies.

Per això, el president de la Federació d'Hosteleria de les comarques de Girona, Antoni Escudero, assegura que la majoria d'establiments tancarà després de la diada.

Diu Escudero que aquest estiu la meitat dels treballadors del sector de l'hosteleria o estan en un ERTO o directament no s'han contractat. La Federació demana a l'Estat ajuts directes als hotelers, a fons perdut, per valor del 70 per cent dels beneficis anuals que han estat declarant.

L'excepció són els establiments de la Costa Brava Centre, més petits, que han rebut turistes locals i també les cases rurals del Pirineu.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Cadena SER

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad

Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?