Hoy por Hoy GironaHoy por Hoy Girona
Actualidad

Un estiu "nefast"

La Federació d'Hostaleria de les Comarques de Girona assenyala que bona part dels hotels donaran per tancada la temporada després de la Diada

Unas personas toman café en una terraza de L'Escala / David Borrat EFE

Barcelona

La Federació d'Hostaleria de les Comarques de Girona assegura que l'estiu ha sigut nefast i que bona part dels hotels donaran per acabada la temporada després de la diada.

En una imatge molt gràfica del que han estat les conseqüències de la Covid 19 al sector, el president de la Federació diu que hi ha hagut moments en què als establiements hi havia més personal que clients.

A la Costa Brava aquest estiu més de la meitat dels hotels han estat tancats... i els que han obert no han passat del 40 per cent d'ocupació en els millors dies.

Per això, el president de la Federació d'Hosteleria de les comarques de Girona, Antoni Escudero, assegura que la majoria d'establiments tancarà després de la diada.

Antoni Escudero, president de la Federació d'Hostaleria de les Comarques de Girona

00:09

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1599457807727/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Diu Escudero que aquest estiu la meitat dels treballadors del sector de l'hosteleria o estan en un ERTO o directament no s'han contractat. La Federació demana a l'Estat ajuts directes als hotelers, a fons perdut, per valor del 70 per cent dels beneficis anuals que han estat declarant.

L'excepció són els establiments de la Costa Brava Centre, més petits, que han rebut turistes locals i també les cases rurals del Pirineu.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00