Jueves, 16 de Septiembre de 2021

Otras localidades

"Els hotels de la Costa Brava no han d'abaixar preus per recuperar clientela"

El president de la Federació d'Hostaleria de les Comarques de Girona diu que és un model tan consolidat que no cauria ni amb una bomba atòmica

Antoni Escudero als estudis de Ràdio Girona

Antoni Escudero als estudis de Ràdio Girona / Cadena SER

Antoni Escudero reconeix que aquest estiu els empresaris han fet el que han pogut per salvar els mobles, i que s’han abaixat preus per omplir les habitacions que s’ofertaven. Però assegura que no ha de ser el camí.

Diu que s’han de mantenir no només els preus, sinó també el model que hi havia abans del Covid, que és el gran motor econòmic de les comarques de Girona. Diu el president de la federació d’Hostaleria que és tan sòlid que no el farà caure ni una bomba atòmica.

Escudero ha fet una crida a les administracions perquè ajudin les empreses turístiques. Diu que el govern sosté els treballadors amb el ERTO i que està deixant caure els empresaris que, segons ell, són la fortalesa del país.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  • Notice: Undefined variable: lb_es_acceso_con_movil in /mnt/filerprod/html/produccion/datos/rhabladas/cadenaser/ser/templates/includes/v3.x/v3.0/include_player_permanente.html on line 118

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?