Hora 14 la Vall d'AlbaidaHora 14 la Vall d'Albaida
Actualidad
Coronavirus Covid-19

Primer cap de setmana de vigilància amb drons a Ontinyent

Jorge Rodríguez explica les multes que pel moment s'han ficat tant a la gent com als locals d'hosteleria

Imatge de la reunió on es van establir les pautes del dispositiu / Ajuntament d'Ontinyent

Ontinyent

El dispositiu de control i prevenció de la Covid-19 posat en marxa per l’Ajuntament d’Ontinyent inclourà des d’aquest cap de setmana el vol de drons al disseminat, a més d'un reforç al control sobre les zones de "botelló" al casc urbà i el compliment de la normativa vigent anti-covid en general.

Així, els drons amb que compta l’Ajuntament han sobrevolataquest cap de setmana zones de tot el disseminat advertint per megafonia al voltant de les indicacions del Govern d’Espanya i la Generalitat Valenciana publicades al DOGV al voltant de les reunions familiars i d’amics, a les quals es recomana que les reunions familiars o d’amics siguen d’un màxim de 10 persones per grup, i que es limiten les reunions socials a grups de convivència estable.

Igualment, durant el cap de setmana ja es van intensificar els controls de Policia Local i Nacional sobre les zones de potencial “botelló” al casc urbà, en llocs com parcs, jardins o espais descampats. El regidor de Seguretat, Pepe Gandia, explicava que “ningú no es pot relaxar davant la situació que estem vivint, i tot i que des de l’Ajuntament i les forces i cosos de seguretat anem a seguir vetlant per fer complir la normativa decretada per les administracions superiors, al final allò més important, l’autèntica clau per fer front a la pandèmia, és l’actitud de cadascú a l’hora de complir estes normes", incidia.

Jorge Rodríguez parla de les multes que s'han redactat fins al moment

00:42

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1599487978644/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00