Martes, 22 de Septiembre de 2020

Otras localidades

Coronavirus Covid-19

Les dades de covid-19 milloren per primera vegada des de l'inici de la segona onada

Han passat de ser 257 en els últims 14 dies a 208 en l'última actualització

Imatge d'una prova PCR apunt de ser analitzada

Imatge d'una prova PCR apunt de ser analitzada / krisanapong detraphiphat (Getty Images)

Per fi una bona noticia respecte a les xifres de la pandèmia de covid-19 a La Vall d’Albaida. El nombre de contagis en els últims 14 dies han baixat per primera vegada des de l’inici de la segona onada que tot el país està vivint.

La capital, Ontinyent, ha frenat en sec l’augment dels casos positius apareguts als últims 14 dies, que ha passat de ser de 110 a situar-se als 87 actuals, degut sobretot a que ja fa dos setmanes de la confirmació per part de sanitat dels dos brots que van fer esclatar els casos.

Quan es compleix una setmana del confinament total de Benigànim, la localitat ha vist com els 96 casos en els últims 14 dies passen a ser ara 83, motivat aquest descens per un cas similar al d’Ontinyent, ja fa més de 14 dies des del brot de 24 afectats d’origen laboral.

Aielo de Malferit també ha viscut ja un descens dels casos, passant de 5 a 2, mentre que Castelló de Rugat torna a situar-se en 3 després de tindre 4 la passada actualització. Llutxent també baixa de 2 a 1 cas

Albaida ha controlat també els casos, que es mantenen en 8 i la preocupació podria estar ara a la localitat de Benicolet, amb 582 habitants i un augment de casos de 2 fins a 5. La Pobla del Duc també ha experimentat un xicotet augment passant de 3 a 4 casos igual que Montaverner que passa de 2 a 3. Apareix aquesta vegada sí L’Olleria amb 1 únic cas.

Hi ha moltes localitats que, segons la informació de Conselleria de Sanitat, es mantenen igual: Agullent 2; Alfarrasí 2; Bellús 3; Bocairent 1; Montaverner 1; Montitxelvo 1; i Pinet 1.

A pesar d'aquesta lleu millora, les dades podrien tornar a empitjorar el pròxim divendres, pel que continua sent important complir amb les mesures de seguretat establertes.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Cadena SER

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad

Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?