Soroll GironaSoroll Girona
Ocio y cultura

Santa Eugènia demana patrulles permanents i front comú a l'Ajuntament

Entrevista a Soroll a la presidenta de l'Associació de Veïns de Santa Eugènia de Ter

Un moment de la baralla / Fotograma

Girona

La presidenta de l’associació de veïns de Santa Eugènia diu que sent impotència per les ocupacions i pels aldarulls a la nit en diferents carrers del barri. Natàlia del Campo diu que tots els regidors haurien d’anar a la una per demanar contundència a la Fiscalia.

Natàlia Campo, presidenta AAVV Santa Eugènia

05:59

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1599566731193/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Els veïns també demanen presència policial de forma permanent als carrers del barri per evitar aldarulls que es repeteixen a la nits en diferents carrers i a les places de Santa Eugènia i de Núria Terés.

L’esclat de la bombolla immobiliària va ser, pels veïns, el detonant de la situació actual del barri, ja que va deixar a mitges la reconstrucció del barri, fent que els pisos buits fossin ocupats per màfies, i també va fer augmentar la precarietat.

El fracàs escolar al barri, que és un 30% més gran que a la resta de la ciutat, i els abocaments a les hortes són dues altres altres peticions dels veïns del barri.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00