Martes, 22 de Septiembre de 2020

Otras localidades

Maó invertirà 390.000 euros en la reforma integralment del carrer Fornells

Les obres tindran una durada de 5 mesos

Carrer Fornells

Carrer Fornells / Ajuntament de Maó

El proper dimarts, dia 15 de setembre, l’Ajuntament de Maó iniciarà les actuacions prèvies per a la reforma integral del Carrer Fornells, amb l’objectiu de deixar en les condicions de seguretat òptimes aquesta via, deteriorada a causa del pas del temps. Aquesta obra servirà, també, per actualitzar i reparar totes les canalitzacions subterrànies que puguin estar afectades.

Aquesta actuació s’inicia com a resposta a les reiterades demandes de l’Associació de Veïns de Dalt Sant Joan, que reivindica, des de fa temps, la reforma integral d’aquest carrer. El consistori invertirà una partida de 389.527 euros en aquesta reforma, que tindrà un període d’execució de 5 mesos, aproximadament. L’empresa adjudicatària del projecte, a través de concurs públic, és Antonio y Diego S.A.,

El desenvolupament de l’obra s’ha dissenyat de tal manera que l’afectació del trànsit habitual sigui la mínima possible. Per això, durant la primera part d’aquesta actuació no es tallarà el trànsit habitual i només es procedirà a retirar els vehicles aparcats en aquest carrer, per tal de poder realitzar les feines d’adequació necessàries.

Tot i així, com en tota obra, és inevitable que es produeixin una sèrie de molèsties. En aquest sentit, una vegada la reforma estigui més avançada, el trànsit es podrà limitar, exclusivament, als veïns de la zona. Per aquest motiu, l’Ajuntament agraeix a la població la seva col·laboració, durant els mesos d’execució de l’obra i espera que el resultat final d’aquesta pugui compensar les possibles molèsties ocasionades.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Cadena SER

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad

Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?