Sociedad
CULTURA

La Sala Trono planteja una temporada amb 18 espectacles

Els seus responsables fan un clam a omplir la platea perquè "la cultura és segura".

La caixa escènica del Teatre Metropol deixarà d'acollir públic mentre duri la pandèmia. els espectadors passaran a estar assentats a la platea. / ACN

Tarragona

La Sala Trono de Tarragona enceta una nova temporada amb un canvi d'ubicació per garantir la distància social. El públic passarà a estar assentat a la platea del teatre Metropol, al darrere de la Trono, que ha hagut de sacrificar en part la seva filosofia de petit format i proximitat per tal que els espectadors estiguin separats entre ells. El nombre de butaques, unes 150, es manté. El seu director, Joan Negrié, fa una crida a omplir les més de 51 funcions programades perquè “la cultura és segura”.

L’arrencada serà aquest mateix cap de setmana amb la reedició deu anys després de "La marató de Nova York”, amb 18 espectacles en total des d’ara i fins al mes de gener.

Els artistes i creadors estan explorant nous formats arran de la pandèmia com ara l'story walker estrenada durant el FITT fa uns dies, una obra pensada per escoltar tot passejant pels carrers de Tarragona.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00