Sociedad

El comerç local en temps de Covid

Pablo Foncillas, professor i divulgador expert en innovació empresarial, donarà les claus a les Pimes per reconduir la situació actual del mercat local provocada per la pandèmia

. / Cadena SER

Tarragona

El proper dimarts 6 d’octubre, a les 9.30h,tindrà lloc la primeraTrobada digital SER Catalunya amb una temàtica molt inquietant: El comerç local en temps de Covid.

Fins avui no existien precedents de situacions similars, on la demanda a escala mundial s’hagués apagat en qüestió de setmanes com si haguéssim utilitzat un interruptor.

Tots els plans estratègics dissenyats per la majoria d’empreses serveixen de poca cosa. Caldrà començar de zero? Com ho faran ara les petites i mitjanes empreses?

Centrarem la trobada en la transformació. Podríem parlar de transformació digital però, tal i com defensa Pablo Foncillas, de les paraules transformació digital, els empresaris i propietaris de negocis s’obsessionen amb la paraula digital, quan el futur de les empreses es troba a la paraula transformació.

Pablo Foncillas, autor de diversos llibres entre els quals destaca Winners: Com guanyar clients a l'era Amazon, també és membre del Consell Assessor de Línia Directa, Globalpraxis i patró de la Fundació Èxit, que ajuda a joves en risc de vulnerabilitat social.

Format a l'Escola Suïssa, és col·laborador habitual de l'Harvard-Deusto Business Review i TED speaker, havent impartit sessions per tot el món amb un enfocament de direcció general aportant idees pràctiques basades en recerca pròpia.

Durant la Trobada digital SER Catalunya, Foncillas compartirà l'experiència acumulada després d'haver treballat amb Comitès de Direcció i Consells d’Administració d'unes 200 marques en més de 25 països.

La conferència es farà a través d’una plataforma online i gratuïta, gràcies al nostre col·laborador Inesdi Digital Business School. Després de fer la teva inscripció a l’esdeveniment et farem arribar un enllaç via email perquè et puguis connectar en el dia i l’hora fixada.

SER Catalunya / SER Catalunya

Si ets propietari, empresari, gerent, o simplement vols aconseguir noves idees per empènyer el teu negoci, no pots deixar passar aquesta gran oportunitat d’aprendre d’un dels divulgadors més influents d’avui, com és Pablo Foncillas.

Per fer la teva inscripció a l’esdeveniment, clic aquí

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00