Hoy por Hoy Reus
Actualidad
Esports

Els 5.000 metres són reusencs

L'atleta reusenc Abdessamad Oukhelfen es proclama campió d'Espanya absolut dels 5.000 metres d'atletisme amb només 22 anys. Parlem amb ell de la victòria i del seu pròxim objectiu: els Jocs Olímpics de Tòquio 2021

Abdessamad Oukhelfen al primer esgraó del podi, diumenge passat a Madrid. / RFEA

Reus

El reusenc Abdessamad Oukhelfen va imposar-se en els 5.000 metres del Campionat d'Espanya celebrat a Madrid amb un temps de 13 minuts 47 segons i 26 centèsimes. Amb ell parlem de l’experiència, de com va anar la cursa i sobretot, de la seva meteòrica evolució en un any marcat per la COVID-19.

Durant setmanes va haver d’entrenar-se a les escales de casa o amb una bici estàtica, però diumenge va ser el clar dominador de la prova. Ara, Oukhelfen, seguirà entrenant amb l’objectiu d’assolir el temps mínim per tal d’aspirar a una plaça que el porti als Jocs Olímpics de Tòquio del 2021.