Sociedad

Beques de Crevillent per a l'adquisició de llibres i material escolar

Son per a families amb fills escolaritzats en els nivells d'infantil 2, 3, 4 i 5 anys, empadronats en Crevillent

Jesús Ruiz, Regidor d'Educació / Ayuntamiento Crevillent

Crevillent

La Regidoria d'Educació de l'Ajuntament de Crevillent anuncia l'obertura del termini per a aspirar a les beques destinades a la compra de llibres i/o material escolar, dirigides a l'alumnat matriculat en la etapa d'Educació Infantil.

Les ajudes podran ser sol·licitades des de hui dilluns, 21 de setembre, i fins al dimarts 6 d'octubre per aquelles famílies que tinguen fills escolaritzats en els nivells d'Infantil (2, 3, 4 i 5 anys) o en centres o aules d'Educació Especial, que es troben en l'ensenyament esmentat, sempre que en tots els casos estiguen empadronats en el terme municipal de Crevillent.

Segons indica el regidor d'Educació, Jesús Ruiz, les sol·licituds es tramitaran en el Gabinet Psicopedagògic i Social Escolar Municipal, situat en Carrer Ribera (antic ambulatori), sol·licitant CITA PRÈVIA a través del telèfon 965401526 (extensions 423 i 412).

L'imprés de sol·licitud pot descarregar-se a través d'aquest enllaç i tota la informació sobre les bases de les ajudes i la documentació a presentar es pot consultar en la web municipal en l'apartat "Beques, subvencions i convenis" dins de l'àrea d'Educació .

Respecte a la quantia de les beques, es concediran beques de 60 €, fins a arribar al total de la quantia assignada, començant per les famílies que hagen obtingut la major puntuació després de la baremació obtinguda a partir de les circumstàncies econòmiques i personals. Excepte en els centres educatius que estiguen treballant amb projectes, en els quals el cost de la beca concedida s'ajustarà a l'import determinat pel centre, no superant en cap circumstància els 60 euros.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00