Sociedad
SUCCESSOS

La policia atrapa el presumpte autor del crim d'Encamp

Els agents investiguen la mort violenta d'un empresari aquesta matinada i l'incendi a casa seva

Efectius de la policia inestigant els fets a la casa on s'ha comès el crim / Albert Sanjuan

Encamp

Assassinat a la pleta de Vila d’Encamp.

Els agents de policia investiguen la mort violenta d'un empresari francès de 56 anys aquesta matinada.

El cos d’ordre ha rebut l’avís a dos quarts de quatre de la matinada perquè el presumpte assassí havia entrat de manera il·legítima al domicili de l’empresari situat a la pleta de Vila d’Encamp i, després de matar-lo havia calat foc. Els Bombers els han informat que a l’interior hi havia una persona morta amb signes de violència.

En aquell moment s’inicia l’operació gàbia amb controls per tot el país, que han generat diverses retencions, i cap a un quart de nou del matí al Tarter s’ha detingut el presumpte autor dels fets, un resident de 31 anys originari de Togo. Hauria estat ell mateix qui ha avisat els agents perquè el detinguessin.

La policia científica hi ha estat treballant fins a mig matí quan s'ha retirat amb les proves aconseguides i el cas ha quedat en mans del batlle instructor amb l’objectiu d’esclarir els motius del delicte.

En el moment dels fets hi havia la parella de la víctima i la seva filla. A la dona, el presumpte assassí l’hauria ruixat amb un esprai però juntament amb la seva filla han pogut fugir.

El cap de Govern, Xavier Espot, s’ha mostrat molt prudent davant d’aquests fets i ha celebrat l’actuació de la policia.

La mort de l’empresari ha causat consternació entre els veïns. Un d’ells, Lluís Dejuan, manifestava que, malgrat no es coneguin tots els veïns la pleta és un lloc tranquil.

El detingut continua a les dependències a de la Policia a l’espera de passar a disposició judicial. També s’està a l’espera que li practiquin l’autòpsia a la víctima.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00