Martes, 20 de Octubre de 2020

Otras localidades

Tragaluz

La visió fotogràfica de les vaixelles de Piñero

El fotògraf Marc Vicens mostra amb les seues imatges una reinterpretació de les obres de José Piñero i Toni Miranda capta a l'artiste

La fotografia de Toni Miranda està exposada a l'espai Ordit.

La fotografia de Toni Miranda està exposada a l'espai Ordit. / Facebook Alcoi Cultura

Disseny a la taulaés l’exposició de les vaixelles creades per Jose Piñero i que es pot veure a la tercera planta de l’IVAM CADA Alcoi. Una mostra que va més enllà de les obres ja que als espais Trama i Ordit lluïxen altres expressions artístiques al voltant del conjunt de plats, gots o altres utensilis per a la taula que l’artiste alcoià ha fet per a xefs.

En Trama s’exposen 16 fotografies que ha realitzat Marc Vicens, de Jovi Fotógrafos, amb les que dona una reinterpretació de les vaixelles de Piñero. En Tragaluz, el fotògraf ens ha donat més detalls sobre aquesta mostra titulada Vaixell-és.

I Mira Piñero nomena la fotografia que Toni Miranda ha captat de l’artiste alcoià i que està a Ordit. El professional de la fotografia, també, ha explicat el perquè d’aquesta iniciativa.

 

Comença Música de Tardor

El pati de l’IVAM CADA Alcoi serà l’escenari, aquest diumenge, del primer concert de cicle Música de Tardor. L’Agrupació Musical Serpis oferirà un repertori integrat per música festera. El president de la banda, Luis Castelló, ha enumerat en Tragaluz les obres que sonaran a partir de les 12 hores i ha convidat a la ciutadania a assistir a l’acte, que comptarà amb les mesures de seguretat per evitar el contagi de la COVID-19. 

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Cadena SER

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad

Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?