Sociedad

Fires de Sant Narcís: sense atraccions ni barraques

En comptes de deu dies, només en duraran cinc, del 28 d'octubre a l'1 de novembre

Imatge de les atraccions de les Fires de Sant Narcís el 2019 / Aleix Freixas ACN

Girona

No hi haurà atraccions a la Devesa, no hi haurà barraques a la Copa, no hi haurà mercats de Tots Sants, no hi haurà pujada de la Catedral; però tot i així l'Ajuntament ha anunciat que hi haurà Fires de Sant Narcís, a Girona. En comptes de deu dies, només en duraran cinc, del 28 d’octubre a l’1 de novembre.

La fires començaran amb un pregó, que es farà des de l’ajuntament. El retrò de després del pregó es farà als centres cívics de la ciutat per evitar un efecte crida en un sol lloc. I les festes acabaran amb uns focs artificials, però que no seran a les ribes del Ter, sinó des de Montjuïc perquè tothom ho pugui seguir des de casa o des del seu barri.

Les multitudinàries barraques de la Copa es reconvertiran en concerts al Parc del Migdia i a l’Auditori que acabaran a les 11 de la nit. En el cas del parc, no hi haurà barra i podran entrar-hi un màxim de 800 persones, que hauran d’estar assegudes.

L’ajuntament no contempla per ara festes alternatives ni botellons, però si es produeixen, el vicealcalde i regidor de Cultura Quim Ayats diu que apostaran per mediar amb els participants.

Quim Ayats: "El que té sentit és que no es facin festes alternatives"

00:29

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1601037546127/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

El nom dels grups que hi actuaran, i tot el programa, s’anunciarà d’aquí dues setmanes. El que també es manté és la Fira de Mostres, que acostumava a aplegar 80.000 persones. Es preveuen menys expositors i no comptaran amb les típiques carpes, segons ha assegurat la regidora de Promoció Econòmica Glòria Plana.

Glòria Plana: "No hi haurà una Fira com les dels altres anys"

00:24

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1601037546696/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

La Fira de Mostres seria el primer gran esdeveniment que es tornaria a fer al palau firal durant la pandèmia.

David Parreño Mont

David Parreño Mont

Cubre información local en Ràdio Girona desde 2018. Graduado en Humanidades y Periodismo por la Universitat...

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00