Última hora

ELECCIONES EUSKADI Rocían con gas pimienta al candidato del PNV, Imanol Pradales, en la salida de un mitin

Sociedad

Amb peus de fang

El Girona desaprofita mitja hora de superioritat numèrica i paga car els errors defensius a la segona part.

Samu Saiz en una acció individual. / Imatge: LFP

Girona

L'Sporting segueix a velocitat de creuer i el Girona s'ha estrenat amb dubtes. Djuka, amb un doblet, ha castigat la feblesa defensiva de l'equip gironí, que no ha sabut treure profit de la mitja hora de superioritat numèrica que ha tingut a la primera meitat.

SPORTING 2: Mariño, Milovanov, Babin, Borja López, Pablo García, Gaspar (expulsat 15'), Díaz (Gragera 83'), Javi Fuego, Aitor García (Cumic 74'), Manu García (Pablo Pérez 92') i Djuka (Alvaro Vazquez 75') GIRONA 0: Muric, Calavera, Juanpe, Bernardo, Franquesa (expulsat 45'), Gumbau (Granell 64'), Monchu (Zeballos 79'), Valery (Kébe 64'), Samu Saiz, Jairo (Pau Víctor 79') i Pablo Moreno (Ramalho 46') GOLS: 1-0 Djuka 49' | 2-0 Djuka 59' ÀRBITRE: Muñiz Ruiz. Ha expulsat Gaspar i Franquesa i ha ensenyat grogues a Borja i Djuka (Spo) i Juanpe i Kébe (Gir)

L’àrbitre ha expulsat Gaspar per una entrada a Bernardo quan encara no s'havia disputat un quart d'hora i el conjunt que prepara Francisco ha passat a dominar completament la possessió de la pilota però només ha posat a prova Mariño amb xuts llunyans.

Gumbau i Monchu han estat els més atrevits -Monchu, fins i tot, ha provat el gol olímpic- però el porter ho ha anat resolent amb més o menys problemes.

La situació s’ha igualat al temps de descompte quan Enric Franquesa ha fet una entrada a destemps que, en un primer moment, ha estat sancionada amb una groga però que l’àrbitre ha canviat a vermella després de consultar-ho amb el VAR.

El lateral ha alleugerit els problemes de l'Sporting just abans d'arribar al descans i Bernardo els ho ha posat el partit de cara amb una errada en la sortida de pilota que Djuka ha aprofitat per superar l'estirada de Muric amb un xut llunyà que ha entrat fregant el travesser (49').

El 2-0 ha arribat 10 minuts més tard aprofitant un espai creat entre l'esquena de Ramalho i Bernardo que el colombià, lent en el replegament, no ha pogut corregir. El xut de Djuka ha entrat pel pal llarg (59').

El Girona, que ha jugat durant molts minuts sense referent a dalt, ho ha seguit provant però només un xut amb rosca de Jairo i una remata de cap al pal de Pau Victor han semblat posar la por al cos a Mariño i la seva defensa. Muric també ha evitat el 3-0 amb el peu.