Miércoles, 28 de Octubre de 2020

Otras localidades

Renfe

Montaverner reclama formalment que s'actue sobre la línia Xàtiva-alcoi

Han volgut exigir al Govern d'Espanya i al Govern de la Generalitat que complisquen amb els seus compromisos relatius al compliment a la digitalització,

L'estació de tren de Montaverner

L'estació de tren de Montaverner / Ajuntament de Montaverner

La polèmica del Tren continua, i no acaba sols a Ontinyent. El PP de Montaverner ha presentat una moció en defensa de la línia de tren Xàtiva-Alcoi.

Des de l'Ajuntament de Montaverner expressen que "ja fa mesos que venim demanant als responsables d'Adif que tornéssim a recuperar la freqüència de pas dels trens en aquesta línia de tren tan castigada pel Govern d'Espanya".

Comenten des del consistori valldalbaidí que veient que no han escoltat la seua petició per part del Ministeri de Foment i Adif, des del grup Municipal van presentar per registre d'entrada de l'Ajuntament una moció "per a defensar la nostra línia, i en ella exigim a RENFE que modifique la freqüència del servei línia 47 de mitjana distància Alcoi – Xàtiva i es torne a l'horari previ a limitació que es va dictar a conseqüència del COVID-19". A més a més també han volgut "exigir al Govern d'Espanya i al Govern de la Generalitat que complisquen amb els seus compromisos relatius al compliment a la digitalització, millora i seguretat de la línia", afirmen.

"Cada vegada més la nostra línia de tren està sumida en l'abandó, amb menys servei, trens que no passen i usuaris que es queden tirats i sense cap mena d'explicació per part de Renfe-Adif. Des de Montaverner continuem insistint en la necessitat d'aquesta línia per a no deixar més limitats encara els pobles de l'interior", finalitza el comunicat municipal.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Cadena SER

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad

Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?