Sociedad
TARRAGONA

La pandèmia ho canviarà tot o no canviarà res?

Segueix aquí en directe el debat de l'Univers Camp de Tarragona moderat per Josep Cuní i amb la participació dels alcaldes de Reus i Tarragona i la presidenta de la Diputació.

Tarragona

Trobar el màxim de respostes a l’entorn de la situació actual és l’objectiu de la nova edició de l’Univers Camp de Tarragona, una jornada organitzada per SER Catalunya que té lloc aquesta tarda i que podeu seguir en directe aquí. 

Josep Cuní modera un debat amb tres dels principals líders del territori: Noemí Llauradó, presidenta de la Diputació de Tarragona; Pau Ricomà, alcalde de Tarragona i Carles Pellicer, alcalde de Reus. La nova era post-covid marcarà un nou rumb per la Catalunya Sud i la seva àrea metropolitana, i és essenciar saber quines són les intencions dels governants i quins plans tenen per la reconversió del model turístic i la convivència amb la industria.

Parlen del paper que juguen les ciutats en la recuperació econòmica, com donar resposta a totes les necessitats socials que estan aflorant i com es pot pal·liar aquesta crisi econòmica derivada de la sanitària.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00