Martes, 20 de Octubre de 2020

Otras localidades

Adéu amic Paco

Nuria Trenzano, tècnic superior d'esports de l'Ajuntament d'Alacant

M’agradaria iniciar esta nova etapa d’opinió amb el record i reconeixement a una persona que al seu moment va canviar la inèrcia de l’esport alcoià.

A finals del passat mes de maig, ens va deixar l’ex-regidor i amic Paco Bustos, impulsor d’una nova forma de gestió esportiva inspirada en la idea d’un esport per a una ciutat moderna.

Va ser capaç de dotar a l’esport alcoià d’unes instal·lacions noves a l’abast de les millors pràctiques, crear una estructura organitzativa participativa i amb entitat, establir les bases d’un pla Esportiu dirigit als mes joves amb unes escoles innovadores, així com iniciar el projecte de jocs esportius que encara continua vigent, organitzant també esdeveniments esportius de primer ordre.

Ens deixa jove sense temps per poder mirar amb perspectiva tot el seu llegat,

Per eixa raó pense que és de savis reconèixer el seu treball, admirar la seua capacitat per a visionar coses grans i la seua valentia per dur-les a terme.

M’acomiadaré des del record d’una persona que ens ha deixat com va arribar, sense fer soroll i a qui sense fer soroll i amb estima, li hem dit adéu. Adéu amic Paco.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Cadena SER

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad

Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?