Sociedad

Antonio Luna, experiència al lateral esquerre

El jugador balear arriba del Levante amb la carta de llibertat.

Ha disputat 125 partits a Primera i també ha jugat a Anglaterra i Itàlia.

Luna, en un partit amb la samarreta del Levante. / Imatge: Levante UD

Girona

Antonio Luna s'ha convertit en la sisena incorporació del Girona aquesta temporada, setena si comptem Jordi Calavera, que ja va jugar al Girona l'anterior temporada cedit per l'Eibar i ara ho fa fitxat pel club de Montilivi.

El jugador balear, de 29 anys, arriba del Levante UD amb la carta de llibertat i aportarà experiència al lateral esquerre, una posició on, fins ara, només hi havia Enric Franquesa. Firma per una temporada amb opció a una segona.

A més, Luna podria arribar a temps, fins i tot, per debutar aquest diumenge a Montilivi contra el Fuenlabrada perquè Franquesa està sancionat després d'haver estat expulsat al camp de l'Sporting de Gijón.

La nova incorporació és un jugador amb moltes hores de vol a Primera Divisió. Ha disputat 125 partits en la màxima categoria amb Sevilla (29), Almería (15), Mallorca (11), Eibar (46) i Levante (42) i el curs passat el va jugar cedit per primer cop a un Segona Divisió, el Rayo Vallecano (24). També ha tastat la Premier anglesa i ha estat a Itàlia.

Judici a l'horitzó

Luna té pendent un judici a Guipúscoa per un presumpte delicte contra la intimitat per difondre sense permís un video on ell, l'atacant de l'Eibar, Sergi Enrich, i una noia mantenien relacions sexuals.

També està encausat l'exjugador de l'Eibar, Eddy Silvestre. La Fiscalia demana 5 anys de presó per a Luna i Enrich i 3 anys per Silvestre, a qui acusa, només, d'haver distribuït el video per whattsapp fins a fer-lo viral. Són les mateixes penes que demana l'acusació particular. Els fets van passar el 2016.

Més moviments

Aquest fitxatge, en principi, tanca la porta a l'arribada del jugador de Riumors, David Juncà. Amb tot, al Celta segueixen buscant-li una sortida.

L'aterratge de Luna, però, no hauria de ser l'única arribada abans no es tanqui el mercat de fitxatges el 5 d'octubre. Cal, com a mínim, un jugador de mig camp -Ruiz de Galarreta, del Mallorca és un dels objectius- i podrien ser dos si es confirma la sortida de Granell a l'Alavés encara que, diuen des de Vitòria, s'ha preguntat per la seva situació però, de moment, no s'ha anat més enllà perquè van molt justos de límit salarial. També caldria algun extrem i algun jugador més d'atac sempre i quan no surti Stuani. Llavors en farien falta dos.

L'uruguaià es vol quedar i si els números surten -totes les sortides de jugadors amb fitxes altes van en aquesta direcció- i no apareix una oferta irrebutjable d'un equip de superior categoria que, a part de diners, li plantegés algun repte esportiu interessant, es quedarà.

El mateix camí porta Bernardo. El defensa colombià, amb la segona fitxa més alta de la plantilla, havia de sortir per alleugerir massa salarial però, de moment, Francisco compta amb ell i el club està buscant la manera de fer més suportable la seva nòmina.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00