Hora 14 la Vall d'AlbaidaHora 14 la Vall d'Albaida
Actualidad
Violaciones múltiples

La Fiscalia citarà al menor detingut per la violació grupal de l'Olleria

S'espera que comparesca en els pròxims dies davant el jutge per a prendre-li declaració i, eventualment, sol·licitar mesures cautelars contra ell

Imatge recurs de L'Olleria / Radio Ontinyent

Ontinyent

La Fiscalia de Menors demanarà que el menor detingut divendres passat per la violació en grup a una xica de 14 anys en el municipi valencià de l'Olleria comparegui en els pròxims dies davant el jutge per a prendre-li declaració i, eventualment, sol·licitar mesures cautelars contra ell.

Fonts de la Fiscalia Provincial han informat a EFE que el menor no va ser posat a disposició del Ministeri Públic després de la seua detenció divendres passat per part de la Guàrdia Civil, sinó que ha quedat a càrrec del seu tutor.

No obstant això, han afegit que l'interrogatori al jove se celebrarà de manera immediata. En funció de com es desenvolupe la compareixença, la fiscalia es reserva la possibilitat de demanar al jutge de menors mesures cautelars, que podrien implicar o no l'internament del jove en un centre.

La Guàrdia Civil va detenir el divendres a deu joves per la seva suposada participació en una violació grupal a una menor de 14 anys, ocorreguda el cap de setmana anterior. La víctima, que va tardar uns dies a presentar la denúncia, podia haver estat intoxicada amb alguna substància durant una festa celebrada en el municipi de l'Olleria.

El Jutjat de Primera Instància i Instrucció número 1 d'Ontinyent, en funcions de guàrdia, va acordar dissabte passat l'ingrés a la presó provisional, comunicada i sense fiança de quatre dels detinguts per la violació grupal.

Entre els quals van quedar en llibertat figura el menor que serà interrogat de manera immediata per la Fiscalia de Menors i un altre implicat, a qui el jutge no va considerar necessari ingressar a la presó preventiva, encara que va mantenir càrrecs contra ell.

En principi, els fets han estat qualificats com a delictes d'agressió sexual a menor de 16 anys, abús sexual contra menor de 16 anys i omissió del deure d'impedir delictes. El titular del jutjat ha decretat el secret de les actuacions.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00