Sociedad

Roger Torrent: "Qui podia triar la data de les eleccions era el president Torra"

El president del Parlament apunta que els independentistes hauran de generar noves bases de relació

ENTREVISTA Roger Torrent (president Parlament) 05/10/2020

El vídeo íntegre de l'entrevista al president del Parlament, Roger Torrent / Marc Tasies

Barcelona

El president del Parlament, Roger Torrent, ha assegurat que no va fer cap anunci de la data de les eleccions, sinó que és una constatació del que diu la llei.

En una entrevista a ‘Aquí, amb Josep Cuní, ha fet front a la polèmica sorgida divendres passat després que Torrent comentés que les eleccions serien el 14 de febrer. De fet, la consellera Meritxell Budó es va assabentar en directe a SER Catalunya d’aquesta data. El president del Parlament ha remarcat que, si no hi ha cap candidat, els terminis situen els comicis en aquestes dates. A més, ha afegit que era l’expresident Quim Torra qui podia decidir la data.

Roger Torrent també ha valorat positivament el document signat entre Junts per Catalunya i Esquerra Republicana per aquests últims mesos de legislatura. El president del Parlament també ha remarcat que en la pròxima legislatura hauran de ser capaços de generar noves de bases de relació per poder-se entendre.

D’altra banda, el president del Parlament, Roger Torrent, ha afirmat durant l’entrevista a Ser Catalunya que no contribuirà a normalitzar la inhabilitació de l’expresident Quim Torra. I ha afegit que hi ha una absoluta desproporció entre la pena i el fet en si de no retirar la pancarta.

ENTREVISTA Roger Torrent (president Parlament) "No hi ha cap anunci. La data del 14 de febrer surt dels terminis que marca la llei"

34:11

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1601883824819/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00