Domingo, 25 de Octubre de 2020

Otras localidades

Transporte aéreo

L'aeroport de Menorca és el que millor ha suportat la pandèmia a Balears

És el que, percentualment, ha perdut menys turistes a Espanya només per sota del de Gran Canàries

Menorca mantindrà les connexions aèries de l'any passat a la temporada baixa d'enguany malgrat la Covid-19.

Menorca mantindrà les connexions aèries de l'any passat a la temporada baixa d'enguany malgrat la Covid-19. / Arxiu/Cadena SER

L’Aeroport de Menorca ha estat dels que millor ha aguantat els efectes de la pandèmia durant l’estiu. Entre els deu que gestionen més passatgers de tota Espanya ha estat el segon amb manco pèrdues de passatgers només per sota del de Gran Canàries. Ho explicava el conseller de Mobilitat, Marc Pons, al ple del Parlament d’aquest dimarts.

Pons replicava així les acusacions de la diputada popular per Menorca Salomé Cabrera qui va deixar clar que els incompliments en matèria de transport aeri per part del Govern balear han estat diversos. Ha citat la manca de corredors turístics segurs per Menorca, que no s'hagin fet controls PCR a l'entrada de passatgers o la polèmica amb Foment que va estudiar eliminar el descompte de resident.

Pons li ha contestat, a mes, que la planificació de vols a Menorca per la temporada baixa que comença a finals de mes és la mateixa que l’any passat malgrat els problemes que genera la pandèmia.

 

 

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Cadena SER

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad

Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?