Miércoles, 21 de Octubre de 2020

Otras localidades

Contingut patrocinat

"La botiga del futur no és ni física ni online. És la vostra botiga i com més omnicanal sigui, millor"

Aquestes son les paraules de Pablo Foncillas, que va acompanyar-nos a la primera Trobada Digital de SER Catalunya

Carme Martínez, moderadora i directora de Ràdio Girona i Pablo Foncillas, el nostre expert en innovació empresarial

Carme Martínez, moderadora i directora de Ràdio Girona i Pablo Foncillas, el nostre expert en innovació empresarial / Cadena SER

Unes 200 persones es van sumar dimarts a la primera Trobada Digital de SER Catalunya que va comptar amb la presència de Pablo Foncillas, màster en Direcció d’Empreses, autor de quatre libres i expert en transformació digital.

En la seva ponència, titulada “El comerç local en temps de COVID”, Foncillas va fer un plantejament ampli del moment complicat en què es troben els petits i mitjans empresaris ara mateix i va donar unes quantes claus per fer front al futur immediat i en el llarg termini.

Durant la sessió, Foncillas va insistir en la necessitat de convertir els negocis en “omnicanals per tenir més opcions de sortir endavant. La botiga del futur no és ni física ni online ni tot el contrari. És la vostra botiga i com més omnicanal sigui, millor, va dir.

Pablo Foncillas creu que ara mateix és important desenvolupar aliances i treballar amb tothom qui pugui aportar qualsevol cosa al negoci, tant si són clients com proveïdors o competidors. També aposta per ampliar els serveis als clients com el lliurament a domicili o els programes de subscripció a un producte.

En el llarg termini, Foncillas considera molt important “escoltar i entendre el que demanen els clients” i creure que l’objectiu últim no és vendre més sinó “vincular al client” de manera que les vendes siguin una “conseqüència de la relació amb el client”. En aquest sentit va tornar a insistir en l’”omnicanalitat” per connectar amb el màxim de clients possible.

El ponent va insistir que no cal tenir por a la transformació digital i va recordar que el més important és la “transformació” i no la part “digital”. Considera que perquè un projecte tiri endavant el primer que cal fer és tenir clar el projecte i posar la tecnologia al servei d’aquest objectiu. “Mai al revés”, va dir.

Al finalitzar la intervenció de Pablo Foncillas, els participants que van accedir a la trobada digital, van poder formular diverses preguntes i Foncillas va donar interessants respostes als empresaris de diversos sectors.

Agraïm el suport als nostres patrocinadors i col·laboradors, que segueixen apostant pels nostres esdeveniments.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Cadena SER

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad

Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?