Deportes

Sí al vot de censura, no a l'Assemblea

El club posposa l'Assemblea de Compromissaris i des del 'Què t'hi Jugues!' expliquem que el vot de censura sí que es podria dur a terme.

Sí al vot de censura, no a l'Assemblea

Sí al vot de censura, no a l'Assemblea

09:06

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1602163682057/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

L'actualitat institucional en clau blaugrana segueix copant bona part de les novetats que es presenten cada dia al 'Què t'hi Jugues!'. En el dia d'avui s'ha pogut confirmar que el Barça posposa l'Assemblea de Socis Compromissaris perquè no es podria realitzar ni físicament (amb mesures de seguretat) ni telemàticament (sense poder assegurar la correcta participació de tots els assistents).

Una notícia avançada pel 'Què t'hi Jugues!' i confirmada pel Barça que també es complementa amb una segona novetat informativa que aporta l'equip del QTJ: després de consultar a fonts de la Generalitat, el vot de censura sí que es podria realitzar sempre que es compleixin tota una sèrie de requisits i protocols de seguretat. Per tant, a hores d'ara: vot de censura sí, Assemblea no.

La Guàrdia Civil demana més documentació al Barça

Durant l'inici del programa també hem analitzat les paraules del vicepresident primer Jordi Cardoner en la seva roda de premsa i també hem seguit desgranant nous detalls del vot de censura. En aquest sentit, el company Jordi Martí ha explicat que la Guàrdia Civil ha requerit més documentació al club per complimentar la denúncia presentada pel propi Barça en relació a possibles irregularitats en algunes signatures del vot de censura (veure més detalls).

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00