Sociedad

Mamadou Sylla, inscrit, i Cristóforo i Bárcenas, disponibles

La LFP ha anunciat l'arribada de Mamadou Sylla al Girona.

Cristóforo i Yoel Bárcenas ja s'han entrenat amb els seus nous companys i estan disponibles per jugar, si fa falta.

Cristóforo diu que està a punt per jugar. / Imatge: Girona FC

Girona

L'entrenador del Girona, Francisco, ja ha vist en acció a dos dels quatre fitxatges que ha fet el club al tram final del mercat d'estiu, Sebastián Cristóforo i Yoel Bárcenas. Ha estat el mateix dia que, finalment, s'ha inscrit a l'última incorporació, Mamadou Sylla que, com va passar amb Nahuel Bustos, ha estat oficialitzat abans per La Liga que pel club.

Cristóforo és una vella aspiració del Girona. El director esportiu, Quique Cárcel, ha dit que van intentar portar-lo al passat mercat d'hivern i que també hi va haver contactes quan estaven a Primera.

És un jugador que actua al mig del camp i que, ocasionalment, també pot jugar a banda tot i que no és la seva posició preferida. Diu que ha parlat amb Stuani abans de fitxar i que està a punt per debutar si el tècnic així ho considera.

Mamadou Sylla, inscrit, i Cristóforo i Bárcenas, disponibles

Preguntat per si el Girona té equip per pujar, l'uruguaià ha dit que s'ha d'anar pas a pas però sí que té l'essencial: "qualitat i entrega i molta competència interna".

Yoel Bárcenas també ha dit que està disposat a jugar si Francisco ho vol però ha admès que la seva pretemporada ha estat de gimnàs i sense pilota. "No sé si estic a punt però m'he cuidat, estic bé de pes i si em toca jugar aguantaré fins on pugui", ha explicat.

Mamadou Sylla, inscrit, i Cristóforo i Bárcenas, disponibles

És un jugador de banda, ràpid, que ha jugat "40 partits a Segona, 20 en cada banda" però que, si el fan escollir, tria "jugar a l'esquerra".

Mentre Bárcenas i Cristóforo passaven per la sala de premsa de Montilivi, la Liga de Futbol Professional ha fet constar la inscripció de Mamadou Sylla, el jugador senegalés fitxat pel Girona del Gent belga. La LFP també ha confirmat que els transfers d'aquests tres jugadors ja estan acceptats, no així el de Bustos.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00