Martes, 27 de Octubre de 2020

Otras localidades

El treball dels majorals dedicat a Sant Jordi

Fomentar el culte i cuidar de l' església del patró o la representació dels associats són algunes de les funcions del cos de majorals que expliquen en Seguim fent Festa

Els catorze majorals de l’Associació de Sant Jordi són elegits pels associats de l’entitat festera per a un periode de quatre anys per a fer un treball dedicat a Sant Jordi. Fomentar al culte al patró, cuidar de la seua església u organitzar els actes religiosos al voltant de les Festes de Moros i Cristians són algunes de les funcions que té aquest cos de majorals.

Unes accions que han explicat els majorals al quart programa de Seguim fent Festa. Óscar Gutiérrez, Octavio Aura, Juano Ferri, Dionisio Balaguer, Camilo Botella, Juan José Jordá i Alfonso Navarrete conten, des del Museu Alcoià de la Festa, les funcions que tenen els representants dels associats.

Al programa especial també parlen sobre el cotxe que ajuda a portar la imatge eqüestre de Sant Jordi durant la processó general, com preparen junt als glorierets la missa de relleu o del Dia de la Glòria Infantil, l’increment d’associats als últims anys o quins són els horaris al temple del carrer Sant Tomás en temps de coronavirus.

I els avancen una celebració que, esperen, siga protagonista en 2021 donat que el proper 21 d’abril es compliran cent anys des de la inauguració de l’esglèsia de Sant Jordi.

Tota una informació a l’extensa entrevista en la quarta entrega de Seguim fent Festa.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Cadena SER

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad

Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?