Hoy por Hoy GironaHoy por Hoy Girona
Actualidad

El narco de Santa Coloma apunta al caporal dels Mossos com a cervell de la trama

Diu que el caporal dels Mossos va contactar amb ell i li va proposar el tracte, després de complir condemna

El tracte consistia en no detenir-lo si li entregava part dels diners de la venda de drogues

Els Mossos d'Esquadra enduent-se una detinguda a Santa Coloma de Farners / Gerard Vilà ACN

Santa Coloma de Farners

El caporal va contactar amb el narcotraficant a finals del 2007. El denunciant acabava de complir condemna, estava en llibertat condicional, i li va dir que aniria a treballar a una fàbrica però el mosso el va convèncer per a començar la presumpta trama. Ell els entregava part dels diners de la venda de droga a canvi de NO detenir-lo.

La trama va durar fins el 2012, quan el confident va tornar a ingressar a presó per no complir amb el tractament per addicció a les drogues.

El tracte el van reprendre el 2015. Durant dos anys, segons l’investigat, eren els mossos qui li facilitaven la marihuana per traficar. Era presumptament el caporal qui li entregava la droga que havia interceptat en operatius policials i un altre agent era qui gestionava els diners.L’acord es va acabar quan uns homes van robar-li 18 quilos de marihuana, dels quals el caporal li reclamava els diners. Els mossos havien amagat la droga al costat d’un arbre i uns homes a punta de pistola els la van robar.

El narcotraficant calcula que des del 2007 va donar uns 30 mil euros al caporal, la meitat del benefici que obtenia venent droga.Els últims dies també han declarat davant el jutge dos agents més que han negat estar relacionats amb la trama… i estan en llibertat. En total, hi ha vuit investigats a la causa: 5 són mossos, 3 en presó preventiva.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00