Martes, 27 de Octubre de 2020

Otras localidades

Arrel

La Mancomunitat convoca el concurs d'empreses i emprenedors dotat amb 6.000 euros

La novena edició incorpora dos reconeixements a projectes adreçats a superar la crisis de la COVID-19

Les candidatures es podran presentar fins al 13 de novembre

La Mancomunitat de l’Alcoià i el Comtat obri la convocatòria de la IX edició del Concurs d’Empreses i Projectes Empresarials Emprenedors, enguany amb dues noves categories per a donar reconeixement a les empreses i projectes adreçats a superar la crisi provocada per la COVID-19.

Per nové any consecutiu, la Mancomunitat premia les empreses i emprenedors que fomenten el desenvolupament local, la promoció econòmica i la creació d’ocupació en les comarques de l’Alcoià i el Comtat. Les categories dels premis estan vinculades a la sostenibilitat, el turisme i el sector agropecuari i alimentari, afegint a més la nova categoria per a empreses i emprenedors que han reaccionat davant la pandèmia i han desenvolupat projectes vinculats a la superació de la crisi que aquesta ha provocat.

Els premis es divideixen de la següent manera:

 

I. PREMI MILLOR EMPRESA

1. Millor empresa (1.500,00.-€)

2. Millor empresa eco-sostenible (1.000,00.-€)

3. Millor empresa creada per a oferir serveis que ajuden a superar la crisi provocada per la COVID-19 (1.000,00.-€)

 

 

II. PREMI MILLOR PROJECTE EMPRENEDOR

 

1. Millor projecte empresarial (900,00.-€)

2. Millor projecte eco-sostenible (400,00.-€)

3. Millor projecte turístic (400,00.-€)

4. Millor projecte agropecuari i/o alimentari (400,00.-€)

5. Millor projecte amb l’objectiu de fer front a la crisi provocada per la COVID-19 (400,00.-€)

 

Les empreses i projectes guanyadors es beneficiaran, a més, del servei continuat d’assessorament gratuït de l’Agència d’Impuls Emprenedor i Empresa Comarcal.

L’edició de 2020 del Concurs d’Empreses i Projectes Empresarials Emprenedors de la Mancomunitat de l’Alcoià i el Comtat torna a comptar amb el suport i col·laboració de la Cámara de Comercio d’Alcoi, IDEAS-UPV del Campus d’Alcoi de la Universitat Politènica de València, el CEEI d’Alcoi-València, JOVEMPA, FEDAC i les Agències de Desenvolupament Local dels municipis que integren la Mancomunitat.

 

Arnaldo Dueñas, gerent de la Mancomunitat de L' Alcoià i El Comtat, ha explicat en Arrel el procés per a inscriure's a aquest concurs i que finalitza el 13 de novembre.

 

Dueñas, per altra banda, ha donat a conèixer la jornada Innovación, digitalización y nuevas oportunidades rurales que se celebrarà el divendres 23 d'octubre en Àgora. Un encontre, amb diverses ponències, organitzat per l'Ajuntament d'Alcoi i Fedac amb la col·laboració de la Mancomunitat i el CEEI Alcoi-València.

 

Cultura a la comarca

Iván Jover, gerent cultural de la Mancomunitat de L'Alcoià i El Comtat, ha fet un balanç de com ha anat el programa Jazz amb la Manco -en col·laboració amb el Jazz Club Mussol-  i com està desenvolupant-se la Ruta Contacontes -amb la col·laboració de la Coordinadora Alcoià-Comtat pel valencià-. També parla de la bona resposta del cicle Senderisme entre Muntanyes, amb excursions els caps de setmana per entorns naturals de L'Alcoià, El Comtat i la Vall d'Albaida.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Cadena SER

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad

Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?