Sábado, 31 de Octubre de 2020

Otras localidades

"El problema no el tenim bars i restaurants. És una nova cortina de fum d'un govern que es mostra incompetent"

El president del Gremi de Restauració de Barcelona, Roger Pallarols, afirma que "estem en el regne del desconcert i el desgovern, no em puc imaginar una actuació més negligent"

Indignació del Gremi de Restauració de Barcelona davant la possibilitat que el govern català ordeni el tancament de bars i restaurants. El seu president, Roger Pallarols, ha afrimat a lAquí Cuní que “les dades parlem per si soles. Després de 3 mesos de restriccions no han controlat els contagis. Potser és obvi que el problema no el tenim bars i restaurants. És una nova cortina de fum d'un govern que es mostra incompetent. Els restaurants no estan en l’origen dels brots que hem conegut”

Pallarols s’ha mostrat categòric: “L'única cosa que se'ls acut és tornar a assenyalar el sector. Comprometen la reactivació de l'economia barcelonina quan es donin les circumstàncies. Estem en el regne del desconcert i el desgovern. No em puc imaginar una actuació més negligent”

I ha afegit que “més que tancar sectors, el que correspon és assenyalar quines són les conductes que generen risc i abordar aquestes situacions i no fer més mal a l'economia de les nostres ciutats. Les decisions que es prenen avui poden condicionar que la crisi econòmica a Barcelona es pugui allargar més d'una dècada”

Segons Pallarols, s’està beneficiant el sector immobiliari i reclama que “prenguin alguna decisió per protegir empreses, com ara suspendre el pagament dels lloguers”

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Cadena SER

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad

Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?