Sábado, 31 de Octubre de 2020

Otras localidades

L'oposició recela del calendari ocult per municipalitzar Aigües de Girona

L'ajuntament de Girona estripa el contracte amb AGISSA com a penúltim pas en la municipalització del servei, però l'empresa haurà de seguir prestant el servei el temps que faci falta

Moment en què tots els grups de l'Ajuntament de Girona han aprovat rescindir el contracte amb Agissa

Moment en què tots els grups de l'Ajuntament de Girona han aprovat rescindir el contracte amb Agissa / Captura pantalla

Tot i que el ple de l’ajuntament ha rescindit el contracte amb AGISSA pels reiterats incompliments des dels anys 90, l'empresa està obligada a seguir prestant el servei fins que l'ajuntament creï una nova societat. El dubte està en saber el quan. Des del govern, el regidor de Sostenibilitat Martí Terés s’ha negat a fixar dates.

Guanyem els ha acusat de ser poc transparents, però Martí Terés ha dit que no volen facilitar alguns documents perquè si es donen a conèixer a l'opinió pública hi pot haver errors d'interpretació.

86 municipis amb aigua pública a girona

Raül Muxach

Ara mateix són 86 els municipis de Girona que tenen el servei d’aigua en mans municipals. Molts han anat recuperant una gestió que es va privatitzar, bàsicament als anys 80 i per Lluís Basteiro, coordinador de l’associació de Municipis i Entitats per a una Aigua Pública, els guanys són indubtables. Figueres és el municipi pròxim més gran dels que tenen l’aigua en mans públiques, seguit de Ripoll.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Cadena SER

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad

Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?