Sociedad

Mamadou Sylla: "Jugar amb Stuani serà una experiència fantàstica"

El nou davanter del Girona diu que jugant de referent en atac se sent molt a gust però que per jugar amb Stuani no tindrà cap problema amb fer-ho a banda.

Qualifica l'estrena a Leganés marcant el gol de la victòria com a "debut somiat".

Sylla, després de la seva presentació a Montilivi. / Imatge: Girona FC

Girona

L'autor del gol de la victòria a Butarque, Mamadou Sylla, reconeix que després d'un últim any molt complicat -en el que amb prou feines va jugar- ha tingut un "debut somiat" amb el Girona.

Sylla assegura que es va "sentir bé al camp jugant com a punta" però és conscient que el referent a dalt del Girona és Christian Stuani i per això no tindrà problemes per ressituar-se a la banda. "Jugar amb Stuani serà fantàstic. Estic aquí per ajudar i aprendre i jugaré on em posi el míster", ha afegit.

Mamadou Sylla - jugador del Girona FC

00:17

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/20201014141655204/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

El director esportiu, Quique Cárcel, ha assegurat que ja va intentar la seva contractació fa 5 anys però que va ser impossible perquè "tenia moltes ofertes". Aquesta vegada ha estat diferent i està convençut que els donarà "fam, velocitat" i competència.

El president del Girona, Delfí Geli, ha estat clar quan ha obert, com és habitual, la roda de premsa de presentació del davanter seneglaès: "no cal que el presentem gaire perquè ell sol, diumenge, ja ens va ensenyar el que pot aportar".

Sylla ha firmat per dues temporades.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00