Viernes, 30 de Octubre de 2020

Otras localidades

"Recicla vidre per elles", campanya solidària a favor de la la lluita contra el càncer de mama

L'Ajuntament de Crevillent i Ecovidrio instal·len 2 contenidors roses per a recaptar fons, al mateix temps que es fomenta el reciclatge d'envasos, per a la "Fundación Sandra Ibarra" amb motiu del Dia Mundial del Càncer de Mama

Contenedores rosa

Contenedores rosa / Ayuntamiento Crevillent

L'Ajuntament de Crevillent i Ecovidrio llancen una campanya solidària amb motiu del 19 d'octubre, Dia Mundial del Càncer de Mama, en col·laboració amb la Fundació Sandra Ibarra, una organització sense ànim de lucre que treballa per a impulsar la conscienciació i la investigació enfront d'aquest tipus de càncer.

Durant les pròximes setmanes, els veïns i veïnes de la localitat podran depositar el vidre en els dos iglús roses situats en el Fontenay, concretament en la plaça situada al Mercat d'Abastos, amb l'objectiu de contribuir amb una causa solidària: la prevenció del càncer de mama, al mateix temps que es contribueix a la cura del medi ambient a través del reciclatge dels envasos ja que Ecovidrio transformarà els envasos depositats en els contenidors en una donació a la fundació.

A més, com a símbol de la conscienciació i solidaritat enfront del càncer de mama, Agatha Ruiz de la Prada ha dissenyat un miniglú especial per a l'ocasió, en el qual es destaca el lema de la Fundació Sandra Ibarra: "Llenos de vida". El miniglú es podrà adquirir a través de la web www.miniglu.es i amb la seua venda es contribuirà a la prevenció i investigació del càncer.

"Convide als crevillentins i crevillentines a participar en esta iniciativa. Amb aquesta campanya unim dues accions molt positives ja de per si, la protecció de la salut a través del suport a la investigació i la prevenció de malalties com el càncer, i el mateix fet de reciclar vidre, promovent la seua reutilització i l'estalvi de recursos afavorint la protecció del nostre planeta" comenta l'edil de l'àrea Estefanía Salinas Peral.

Des de la Regidoria de Medi Ambient i Lluita contra el Canvi Climàtic de Crevillent apunten que fomentar el reciclatge d'envasos de vidre és un element fonamental per a contribuir al desenvolupament de la sostenibilitat, donant suport al compliment de l'Agenda 2030 i els ODS, així com a la lluita contra el canvi climàtic. Segons les dades aportades per Ecovidrio relatives a 2019, els habitants de Crevillent van reciclar un total de 370 tones d'envasos de vidre, la qual cosa suposa que cada habitant va reciclar de mitjana 12,8 kg.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Cadena SER

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad

Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?