Martes, 19 de Octubre de 2021

Otras localidades

Un jutjat de Girona pica la cresta al Banc Santander per contribuir al col·lapse judicial

Ho ha fet en una sentència en què dona la raó a una clienta d'aquesta entitat que va recórrer als tribunals perquè li volien fer pagar unes despeses que no li tocaven

Palau de Justícia de Girona

Palau de Justícia de Girona / Arxiu

La sentència, que firma el titular del jutjat de primera instància número 3 de Girona, recull que el Banc Santander es va negar repetidament a tornar a la seva clienta els diners per la formalització d’una hipoteca.

Diu el jutge que el banc ho va fer després de diverses sentències que diuen que això no li toca al client de l’entitat. Literalment la sentència recull que la postura mantinguda pel banc és “d’expressa temeritat” perquè sempre es va oposar al que reclamava la clienta sense justificar-ho. I afegeix que va abocar aquesta dona a recorrer als jutjats, textualment, “amb el col.lapse que suposa”.

El jutge retreu al Santander que mantingui aquesta postura fins i tot després de la sentència del tribunal Suprem que declara nul·les les clàusules de les hipoteques que obligaven a pagar determinades despeses als clients.

A més, ha obligat al banc a tornar a aquesta clienta 930 euros i els interessos.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  • Notice: Undefined variable: lb_es_acceso_con_movil in /mnt/filerprod/html/produccion/datos/rhabladas/cadenaser/ser/templates/includes/v3.x/v3.0/include_player_permanente.html on line 118

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?