Sociedad
Incendios forestales

Menorca tanca la temporada d'incendis amb només 0,1 hectàrees cremades

En tota la campanya només s'han detectat tres conats d'incendi a la nostra Illa

Aquest dijous s'han presentat les dades de la campanya d'incendis. / CAIB.

Mahón

Menorca tanca la temporada d’incendis d’enguany amb només tres conats i una superfície total cremada de 0,1 hectàrees, la meitat del terreny socarrimat a Formentera.

El conseller de Medi Ambient i Territori, Miquel Mir, i el director gerent de l’IBANAT, Joan Ramon, han presentat, aquest dijous, el balanç de la campanya d’incendis forestals a les Illes Balears. Enguany, s’han produït 63 sinistres, dels quals 54 han estat conats, és a dir, en els quals s’hi ha vist afectada menys d’una hectàrea de superfície. D’aquests, gairebé la meitat, 30, s’han produït a Mallorca, 22 a Eivissa, 8 a Formentera i 3 a Menorca.

La superfície total afectada ha estat, sense comptar l’incendi declarat dimecres a Eivissa, és de 468,92 hectàrees, de les quals el 97 % era terreny forestal herbaci i només un 3% d’arbrat. El conseller ha ressaltat que, d’acord amb les dades dels darrers deu anys, el balanç d’enguany tanca per sota de la mitjana pel que fa a sinistres, 61 sobre 93, i a terreny forestal afectat, 468,92 hectàrees sobre 678.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00