Deportes

El protocol del Barça pel retorn del públic al Camp Nou, al Palau i al Johan Cruyff

El club voldria que ja hi hagués 1.000 espectadors al proper partit de Champions davant del Ferencvaros.

El protocol del Barça pel retorn del públic al Camp Nou, al Palau i al Johan Cruyff

El protocol del Barça pel retorn del públic al Camp Nou, al Palau i al Johan Cruyff

05:45

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1602768795373/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

El Barça ja ha enviat un protocol a la Generalitat per demanar que es deixi entrar públic als partits de Champions al Camp Nou. La idea del club és que ja hi hagi presència d'aficionats dimarts vinent davant del Ferencvaros, en aquest cas estaríem parlant d'uns mil espectadors. De manera progressiva s'aniria incrementant aquest aforament: 10 mil el dia del Dinamo i 25 mil davant de la Juventus. Avui el club ja ha sabut que la consellera de Sanitat, Alba Vergés, veu pràcticament impossible que entre públic dimarts vinent.

En cas que s'autoritzi la primera xifra de 1.000 espectadors, la idea del Barça és que es faci un sorteig entre tots els abonats i socis en cas que la demanda fos més gran que l'oferta.

En aquesta hipòtesi dels 1.000 espectadors, l'entrada i la sortida es faria de manera esglaonada: cada 15 minuts, 250 persones. D'aquesta manera, s'evitarien aglomeracions. També apunten, des del club, que es prendria la temperatura a l'entrada i que seria obligatori l'ús de la mascareta.

També al Palau Blaugrana i al Johan Cruyff

El Barça vol públic també al Palau Blaugrana, en concret al Barça - Madrid del divendres de la setmana vinent. Aquest seria el primer test al Palau. El club també demanarà que s'obrin més competicions com Barça 'B' i Femení al Johan Cruyff. En d'altres instal·lacions aquestes competicions sí que acullen públic. Per exemple, l'Espanyol ja ha fet oficial que obrirà les portes per veure al filial i al femení a la Ciutat Esportiva Dani Jarque.

Sique Rodríguez

Sique Rodríguez

Director del 'Què t'hi jugues!' de SER Catalunya y de 'El Bar'

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00