Hoy por Hoy AlcoyHoy por Hoy Alcoy
Actualidad
Cultura

Els clarinets i saxofons de la Nova d'Alcoi sonen en Música de Tardor

Els dos grups oferiran un concert aquest diumenge, a les 12 hores, en el pati de l' IVAM CADA Alcoi

El grups de saxofonistes de la Música Nova d'Alcoi en un concert celebrat el passat juliol a l'amfiteatre Amando Blanquer. / Radio Alcoy

Alcoi

La Societat Musical Nova d’Alcoi enceta temporada de concerts aquest diumenge 18 d’octubre amb una audició a càrrec dels clarinetistes i saxofonistes de la banda en el pati de l’IVAM CADA Alcoi. Els músics interpretaran un variat repertori en una actuació que començarà a les 12 hores i està emmarcada en el cicle Música de Tardor, que compta amb el recolzament de la regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Alcoi.

José Antonio Llinares dirigirà al grup de clarinets que tocarà les obres River city, Oregón, La storia i Variazioni in blue, totes elles del compositor Jacob de Haan.

Els espectadors, en la segona part, escoltaran al grup de saxofons, sota la batuta de Moisés Olcina, interpretar Sax 2000 de Alain Crepin i Morricone story de Ennio Morricone amb la col·laboració de la flautista de la Nova Aitana Sempere com a solista. Per acabar, Spain de Chick Corea.

L’accés al concert serà lliure fins completar l’aforament i recordar que hi ha que seguir les mesures de seguretat marcades per les autoritats sanitàries per evitar el contagi de la COVID-19. 

Tragaluz (16/10/2020)

30:05

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1602855631_906674/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Tres concerts de la Nova

José Antonio Llinares, president de la Societat Musical Nova d'Alcoi, en Tragaluz ha explicat el repertori que presenten aquest diumenge i també parla del altres dos concerts que la banda alcoiana oferirà en el cicle Música de Tardor en novembre.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00