Miércoles, 28 de Octubre de 2020

Otras localidades

Cultura

Un viatge al passat prehistòric de l'illa

Menorca vol acollir un festival de recreació històrica a la tardor de 2021 sota el nom de Talaiòtic Fest

El poblat talaiòtic acollirà aquest festival la tardor de 2021.

El poblat talaiòtic acollirà aquest festival la tardor de 2021. / Wikimedia Commons

Menorca acollirà en un any un festival per recrear la vida a l'Illa al període talaiòtic. El nou certamen se celebrarà al poblat prehistòric de Torralba d'en Salort, a Alaior, a la tardor de 2021.  Es dirà Talaiòtic Fest i serà el primer festival de recreació històrica per mostrar la vida a l'illa en l'època anterior a el segle II abans de Crist.

La idea original sorgeix com una continuïtat més ambiciosa de les visites teatralitzades que des del 2016 les organitzadores han estat realitzant, primer a Torre d'en Galmés i, des del 2017 a Torralba d'en Salort, comptant, en alguns casos, amb integrants de l'agrupació Menorca Tir amb fona.

Aquest festival està plantejat per tenir una durada d'un cap de setmana a principis de la tardor de 2021, i totes les activitats es desenvoluparien al poblat talaiòtic de Torralba d'en Salort, un dels béns integrants de la candidatura Menorca Talaiòtica patrimoni mundial de la UNESCO.

L'arqueòloga i promotora de festival cristina Bravo vol que la gent que assisteixi protagonitzi un autèntic viatge al passat. Per fer-ho possible es preveuen diferents actuacions, algunes de les quals ja estan contractades. D'entre elles destaquen les de 'Barcino oriens', un grup de recreació històrica que se centra en l'antiga Roma des de diferents perspectives.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Cadena SER

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad

Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?