Hora 14 la Vall d'AlbaidaHora 14 la Vall d'Albaida
Actualidad
Coronavirus Covid-19

Tornen a disparar-se els casos de covid-19 a La Vall d'Albaida

En tan sols 3 dies s'han quasi duplicat els casos a la comarca passant de menys de 70 a 110

Anàlisi de proves de covid-19 / Lucas Ninno Getty Images

Ontinyent

Els casos de covid-19 no donen cap respir. Si el passat dimarts la xifra es desplomava fins assolir el mínim en molt de temps amb 67 casos, aquest divendres s'han confirmat ja 110 actius.

El gran canvi ha sigut la capital, Ontinyent, que ha trencat de colp la dinàmica a la baixa dels nous positius i ha disparat la seua xifra des dels 43 fins a 74 en tan sols 3 dies. Els casos totals des del mes de març s'han situat en 424.

També preocupa el municipi de llutxent, que després del brot que va detectar Sanitat ha passat a tindre 6 casos actius i un acumulat de 12.

La ciutat de Benigànim ha notat un nou repuntament dels casos, que després de quasi desapareixer per complet, ha pujat fins als 5 i un total acumulat de 255. Continua creixent també la xifra a Albaida i L'Olleria que arriben fins als 4 i 5 casos actuals pujant des dels 2 i 4 respectivament. Els totals acumulats als citats municipis son de 50 i 30.

Quatretonda és altre dels municipis als que ha crescut, passant de tindre tan sols 1 cas als 4 que el dia de hui ha fet públics Sanitat. El municipi de Beniatjar ha ingressat per primera vegada en la llista, amb 2 actius, sent els 2 únics que a dia de hui consten en el total.

Hi ha municipis que han mantès els casos des del dimarts com és el cas d'Agullent (1 cas), Aielo de Malferit (3 casos), Castelló de Rugat (1 cas)i Montaverner (3 casos).

Hi ha espai per a alguna bona noticia com és la desaparició de la llista d'Alfarrasí, on ja no consta com a actiu l'únic cas que hi havia al municipi i La Pobla del Duc que ha baixat dels 4 als 3

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00