Viernes, 30 de Octubre de 2020

Otras localidades

LA VENTANA LA VENTANA Rozalén presenta su cuarto disco, 'El árbol y el bosque', en la SER

Els alcaldes del Montseny regularan els accessos al parc

De moment es reforçarà la vigilància per reduir l'incivisme

Imatge d'arxiu d'un grup d'excursionises al Parc del Montseny

Imatge d'arxiu d'un grup d'excursionises al Parc del Montseny / ACN

Els alcaldes del Montseny regularan els accessos al parc per evitar situacions com la del pont del Pilar, amb multitud de cotxes aparcats de qualsevol manera als camins. També reforçaran la vigilància amb més informadors i més presència dels guardes forestals.

La mesura més immediata serà una campanya informativa a les xarxes per reduir l'incivisme al Montseny i a la resta d'espais naturals gestionats per la Diputació de Barcelona. Segons ha explicat a SER Catalunya el responsable de medi ambient de la Diputació, Josep Tarin, també s'incrementarà el nombre d'informadors i la jornada dels guardes forestals.

I a mig termini i en el cas concret del Montseny, s'estudia la possibilitat de fer aparcar els cotxes fora del parc i que un autobús acabi d'acostar els excursionistes. Una mesura que l’alcalde del Brull creu que es queda curta. Ferran Teixidó proposa anar un pas més enllà i limitar el nombre de visitants al Montseny.

Ho ha dit en una entrevista al programa Aquí, amb Josep Cuní de SER Catalunya, on també ha demanat celeritat en l’aplicació de totes aquestes mesures.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Cadena SER

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad

Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?