Sábado, 31 de Octubre de 2020

Otras localidades

Rècord d'inscripcions amb més de 490 candidatures als Premis Ondas 2020

La participació als Ondas guanya a la por per la pandèmia

En aquesta edició s'hi han presentat 490 candidatures procedents de 20 països d'arreu del món.

En aquesta edició s'hi han presentat 490 candidatures procedents de 20 països d'arreu del món. / Cadena SER

Els Premis Ondas 2020 baten rècord de participació i superen, en aquesta ocasió, les 490 candidatures procedents de 20 països de tot el món.

Entre les inscripcions rebudes per aquesta 67a edició, destaca especialment la categoria Nacional de Ràdio amb el rècord de candidatures, així com el premi de Millor Podcast o programa d'emissió digital en el cinquè aniversari de la seva creació.

També s'estableix un nou rècord d'inscripcions en la categoria Nacional de Televisió que en aquesta edició, com a novetat, distingeix els diferents gèneres de les sèries espanyoles que fins a ara es concentraven en un sol premi: Millor sèrie de comèdia i Millor sèrie drama, i a més incorpora un nou premi al Millor documental o sèrie documental.

A més, aquest any els Premis Ondas porten una novetat amb motiu de la situació generada per la COVID-19. Per primera vegada en la seva història, per garantir la seguretat de tots ells, el jurat es reunirà de forma virtual per valorar totes les candidatures presentades i escollir els guanyadors dels Premis Ondas 2020. D'aquesta manera, un total de 6 jurats, 4 nacionals i 2 internacionals, deliberaran des de diferents ciutats d'Espanya i Europa entre les més de 490 candidatures rebudes.

La comunicació de la decisió del jurat es podrà seguir en directe el dia 28 d'octubre a les 17:00 a través de la ràdio al programa La Ventana de la Cadena SER. Tota la informació dels guanyadors es podrà consultar a cadenaser.com.

En aquesta 67a edició dels Premis Ondas opten als premis nacionals aquells treballs realitzats i emesos a Espanya, en alguna de les seves llengües oficials, durant el període comprès entre l'1 d'octubre de 2019 i el 30 de setembre de 2020. I als premis internacionals, els treballs realitzats en qualsevol país durant el mateix període de temps. El termini d'inscripció va finalitzar el passat 15 d'octubre i la decisió del jurat es donarà a conèixer el proper 28 d'octubre.

Com en cada edició, el jurat estarà compost de cinc membres per a cadascuna de les categories: Nacional de Ràdio, Nacional de Publicitat a Ràdio, Nacional de Televisió, Nacional de Música, Internacional de Ràdio i Internacional de Televisió. Cada jurat triarà un President per tal de garantir l'aplicació de les normes del reglament intern aprovat pel secretari general dels premis Ondas.

 

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Cadena SER

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad

Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?