Martes, 27 de Octubre de 2020

Otras localidades

Un nou brot de 13 persones puja fins a 69 els positius a Menorca

Un dels positius d'aquest brot és una professora d'un col·legi de Maó

UVAC de Maó

UVAC de Maó / Cadena SER

Un nou brot de Covid-19 d'àmbit social o familiar que afecta vuit persones ha estat detectat a la zona centre de Menorca a les últimes 24 hores.

De 13 contagis de coronavirus que s'han registrat en l'última jornada, set són contactes estrets d'un pacient que havia estat diagnosticat el passat dijous.

A més, es dóna la circumstància que un dels positius d'aquest brot és una professora d'un col·legi de Maó, de manera que els alumnes de la seva classe s'hauran de sotmetre a les proves PCR i estar en aïllament durant 10 dies.

D'altra banda, l'estat d'un pacient que estava en seguiment pels equips UVAC ha empitjorat en les últimes 24 hores i ha estat ingressat a la planta de Medicina Interna de l'Hospital Mateu Orfila de Maó, on aquest dissabte estan ingressades set persones, dues d'elles a la Unitat de Cures Intensives.

Així mateix, cal assenyalar que la xifra de 13 nous contagis que s'han diagnosticat aquest dissabte és la més alta des del passat 3 de setembre, dia en què es van registrar 20 nous positius.

Amb tot, el nombre de casos actius aquest dissabte és de 69, xifra que no s'assolia des del passat 22 de setembre, quan hi va haver 76 casos actius. En aquest punt, és important destacar que el dia 4 d'octubre el nombre de casos actius va ser el menor d'aquesta segona onada, amb només 21 casos actius.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Cadena SER

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad

Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?