Martes, 27 de Octubre de 2020

Otras localidades

El Consell posarà Wifi i punts d'avituallament al Camí de Cavalls

Són algunes de les mesures que s'inclouen en el "Pla Menorca Reserva de Biosfera-Turisme Zero CO2"

Camí de Cavalls

Camí de Cavalls / Agencias

Menorca cerca posicionar-se a nivell mundial com a destinació turística de referència en sostenibilitat i esports de natura i invertirà prop 3 milions d'euros en el "Pla Menorca Reserva de Biosfera-Turisme Zero CO2", una estratègia global que marcarà el camí a seguir de la promoció turística de l'illa en els propers anys.

Potenciar una xarxa de camins rurals que connecten cel, mar i terra millorant la senyalització i els elements d'interpretació, instal·lant, per exemple, punts de wifi o avituallament al Camí de Cavalls. En això consisteix bàsicament aquest Pla Menorca Reserva de biosfera- Tursime Zero CO2, que comptarà amb finançament estatal, del Govern i de l'propi Consell.

La idea és dotar de contingut tot el patrimoni natural, geològic, astronòmic i etnològic que té l'illa. Està prevista la creació de miradors, rutes gastronòmiques i, en definitiva, apostar pel turisme saludable i actiu com a element diferenciador de la resta d'illes.

El pla contempla, a més, l'adequació de l'illa Plana, al port de Maó per convertir-la en centre de referència per al turisme nàutic.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Cadena SER

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad

Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?