Martes, 24 de Noviembre de 2020

Otras localidades

La Generalitat deixa que es perdin a les Terres de l'Ebre 4,6 milions en ajuts pel temporal de fa un any

Es compleixen avui dos anys dels forts aiguats que van causar estralls al País Valencià i al sud de les Terres de l'Ebre. La Generalitat de Catalunya ha deixat perdre prop de milions 4,6 d'euros en ajuts per reparar els desperfectes del temporal

Una imatge del temporal de 2019 al Delta de l'Ebre

Una imatge del temporal de 2019 al Delta de l'Ebre / Cadena SER

El Consell de Ministres va aprovar el 2019 un pressupost de gairebé 7 milions d'euros en ajuts per a les Terres de l'Ebre i era la Generalitat qui havia de repartir aquests diners entre els ajuntaments afectats.

El Govern català però ha redactat unes bases que impedeixen molts consistoris poder accedir als ajuts malgrat ja estar aprovats pel Govern de Madrid.

Alguns ajuntaments com per exemple el d’Alcanar han perdut més de tres milions i mig d'euros que havien de servir sobretot per arranjar els camins que va destrossar el temporal.

El delegat del Govern a l'Ebre Xavier Pallarès ha reconegut en declaracions a Ràdio Cadena Ser que cal unificar la gestió d'algunes subvencions. Els quatre milions que no s'han repartit previsiblement retornaran a Madrid sense poder revertir-los al territori.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Cadena SER

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad

Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?